Овој хакатон не е само за победа, туку и за учење. Преку хакатонот и процесот на работа во тимови ќе добиете уникатен увид во врска со пазарот за е-трговија и ќе запознаете неверојатни луѓе. Секогаш постои следната година и вие сте повеќе од добредојдени да ни се придружите во некоја следна прилика.