Може да учестувваат студенти или студентски тимови, составени од најмногу 5 студенти од ФИНКИ и Економски факултет – Скопје (млади информатичари, дигитални маркетери, иноватори и креатори од цела Македонија). Учеството за сите учесници е бесплатно.