Може. Ова е студентски хакатон каде доколку сте студент на ФИНКИ или Економски факултет – Скопје, може да се пријавите и со индивудална пријава. Важно е да ја наведеш причината зошто баш ти треба да бидеш во топ 50 студенти кои ќе земат учество на овој хакатон и како ќе придонесеш за намалување на сивата економија.