ГЛАВЕН ПАРТНЕР

ПОДДРЖУВАЧИ

ПАРТНЕРИ

Бидете наш спонзор

Испратете барање за спонзорство преку оваа контакт форма и одговорно лице од нашиот тим веднаш ќе ве контактира за да ви ги претстави сите поволности, бенефити и можности од спонзорските пакети.

Ви благодариме. Вашето барање е успешно испраетно. Во најбрзо време член од нашиот тим ќе ве контактира повратно.
Се случи грешка при поднесување на пријавата. Ве молиме обидете се повторно.

Во организација со поддршка на: