Пријава за хакатон

За да се пријавите на овој хакатон, најпрво треба да сте студент на ФИНКИ или Економски факултет – Скопје. Пријавувањето може да го направите на два начини: индивидуално или во тим. Доколку се пријавите во тим, важно е да знаете дека тимот треба да биде составен од студенти од ФИНКИ и Економски факултет – Скопје. Во случај да немате тим, пријавата за овој виртуелен хакатон може да ја направите како индивидуалец, а потоа сите примени студенти ќе бидат групирани соодветно во тимови.

Бројот на учесници е ограничен на максимум 50 учесници распоредени во 10 тимови. Токму поради оваа причини од исклучителна важност е во твојата пријава да нѐ убедиш зошто баш ти или твојот тим треба да бидете дел од овој настан. Учеството на овој настан е БЕСПЛАТНО, а за најдобрите е обезбеден награден фонд за развивање на нивните идеи од 3.000,00 евра.

За да се пријавиш, потребно е да ја пополниш формата подоле најдоцна до 10ти мај.

ПАРТНЕРИ И ПОДДРЖУВАЧИ